Meer kwalitatieve sollicitaties via vacatures.contentmarketingmanagement.nl!

Content Marketing Management is het ideale platform om (latente) professionals uit de branche te bereiken. De ideale aanvulling op uw wervingsmix. U kunt hier midden in de juiste doelgroep adverteren en ontvangt u meer kwalitatieve sollicitaties.

Bij Content Marketing Management kunt u kiezen tussen verschillende soorten vacature producten of pakketten. Deze zijn afgestemd op uw wervingsbehoefte en ontwikkelt om u te helpen in contact te komen met de beste kandidaten.

Waarom vacatures.contentmarketingmanagement.nl?

  • Content Marketing Management wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten.
  • De website wordt maandelijks bezocht door + 8000 unieke bezoekers
  • Vacatures worden via de job alert direct doorgestuurd naar de juiste kandidaten

Hieronder vind u het overzicht van producten en diensten. Klikt u op het product van keuze voor meer informatie over het desbetreffende product.

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie of een wervingsadvies op maat contact op met één van onze medewerkers per telefoon (085 303 2660) of e-mail (sales@exenzo.com). U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€200,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€65,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van Content Marketing Management brengt vraag en aanbod van vacatures van Content Marketing, Inbound Marketing en Online Leadgeneration professionals effectief bij elkaar. Met Content Marketing Management blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Content Marketing Management vinden Content Marketing, Inbound Marketing en Online Leadgeneration professionals snel relevante vacatures.